Prijzen Varkens

Prijsaanpassingen

Wijzigingen per 17-12-2018

Brood nat + 0,20 / 100 kgVermelde prijsaanpassingen zijn wijzigingen op de dagprijs. Wij leveren onze producten op basis van dagprijs. De prijs geldend op de dag van uitlevering wordt in rekening gebracht.
Voor de actuele dagprijs kunt u contact opnemen met uw Product Manager of de verkoop binnendienst op telefoonnummer  0172-460606.

 

Prijsvergelijker

Een optimaal voerrendement bereikt u door te kiezen voor veevoeding met de gewenste eigenschappen tegen de beste prijs. Dat lijkt simpel, maar in de praktijk is het lastig om een compleet overzicht te krijgen. Wij bieden u een handige prijsvergelijking aan waar wij de prijzen op de veevoermarkt met de voederwaardes van de producten vergelijken.

Het voordeel van het voeren van één of meerdere coproducten is te vinden in een juiste combinatie van vervangingspercentage en percentage van de voederwaardeprijs. In de prijsvergelijking zijn de gunstige eigenschappen van verschillende producten niet verwerkt. Bij gunstige eigenschappen kan gedacht worden aan een lage pH, beter gezondheid en beter EW-conversie.

Klik hier om de actuele prijsvergelijkingstabel te downloaden

Wilt u de prijsvergelijking elke 2 weken via de mail ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

  * verplichte velden

  Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

  Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.  Nieuwsbrief

  Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

  Aanmelden