Prijzen varkens

Geen prijswijzigingen per 18 oktober 2021

Product Wijziging Eenheid
     


Vermelde prijswijzigingen zijn wijzigingen op de dagprijs. De prijs op de dag van levering wordt in rekening gebracht. De actuele dagprijs kunt u vinden in onderstaande prijslijst of in MijnDuynie. Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten. 

Klik op onderstaande button om de lijst met prijzen te downloaden.

Prijslijst varkens
 

Prijsvergelijking

Een optimaal voerrendement bereikt u door te kiezen voor veevoer met de gewenste eigenschappen tegen de beste prijs. Dat lijkt simpel, maar in de praktijk is het lastig om een compleet overzicht te krijgen. Wij bieden u een handige prijsvergelijking aan waar wij de prijzen op de veevoermarkt met de voederwaardes van de producten vergelijken.

Prijsvergelijking varkens 
 

Email nieuwsbrief prijslijst / prijsvergelijking

Wilt u op de hoogte worden gebracht zodra een nieuwe prijslijst of prijsvergelijking wordt gepubliceerd? Meld u zich dan aan voor onze email nieuwsbrief!

Aanmelden email nieuwsbrief


Overzicht prijsregio’s

Onderstaand de kaart en tabel waarin de prijsregio's zijn weergegeven.

De prijs van onze bijproducten is samengesteld uit de volgende onderdelen:

  • Dagprijs: de prijs op de dag van levering wordt in rekening gebracht
  • Hoeveelheid: de afgeleverde hoeveelheid wordt bepaald aan de hand van:
    • weegbon
    • percentage droge stof
  • Regiotoeslag: afhankelijk van de regio waarin uw loslocatie is gevestigd, wordt een regiotoeslag gehanteerd
  • Leveringsopties: geeft u de voorkeur aan een specifieke wijze van aanleveren zoals in een ‘slurf’, dan geldt hiervoor een toeslag. Een overzicht van alle toeslagen is te vinden onderaan deze pagina.

Bestelt u via MijnDuynie dan ziet u meteen wat de dagprijs is, inclusief het regiotarief zoals dat voor u geldt.

Als extra service bieden we een prijsvergelijkingstabel aan, waardoor u eenvoudig prijzen kunt vergelijken met de prijzen op de veevoermarkt. Ook de prijswijzigingen ten opzichte van de voorafgaande periode worden genoemd.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.