Perspulp: energierijk, melkdrijvend, stabiel en smakelijk

Perspulp is al jaren populair als voer voor melkvee, vleesvee en geiten. En terecht! Dit 100% natuurlijke product heeft een constante kwaliteit en is een uitstekende aanvulling op uw ruwvoer. Doordat Perspulp zeer smakelijk is eten herkauwers het graag. Op deze manier krijgen zij zo meer voedingsstoffen binnen. Dit alles levert een bijdrage aan betere groei van vleesvee en bij melkvee draagt het bij aan een hoger melkeiwit en een hogere melkproductie.*

 

Meer informatie klik hier!

Kies voor gespreid betalen zonder rente met het Voerabonnement!

Voordelen van perspulp*

 • energierijk
 • hoge voederwaarde
 • stimuleert melkeiwit gehalte
 • zeer melkdrijvend
 • beïnvloed de ruwvoeropname gunstig
 • uitstekende aanvulling op ruwvoer
 • zeer stabiel en smakelijk
 • rekent goed in elk rantsoen
 • lagere CO2 footprint dan vergelijkbaar krachtvoer
 • levert positieve bijdrage aan kringlooplandbouw
 • goede bewaareigenschappen
 • constante kwaliteit
 • prima ruwvoervervanger
 • gecertificeerd volgens GMP+ FRA MI105 (VLOG)

Meer weten? Bekijk het filmpje ‘Waar komt perspulp vandaan?’

*Al deze voordelen gelden ook voor Cigarant® dat afkomstig is van het gewas cichorei.

Bestel snel en eenvoudig uw perspulp!

Uw Perspulp bestellen kan snel en eenvoudig, op een manier die u het prettigst vindt. Neem contact op met ons Perspulp Team, of vind uw persoonlijke Product Manager.

Online bestellen

Bestel via MijnDuynie

Het Perspulp team

Tel. 0172-460651
E-mail. perspulp@duynie.nl

Voedingswaarde en smaak

Perspulp en Cigarant® dragen bij aan de melkproductie doordat het zowel smakelijk, als rijk aan energie is. 

Rijk aan energie

De energie van Perspulp komt in de pens gelijktijdig vrij met het eiwit uit gras en kuilgras. Hierdoor past Perspulp uitstekend in rantsoenen met een hoog aandeel gras en zorgt Perspulp in deze rantsoenen voor een betere benutting van het eiwit. Ook in snijmaïsrijke rantsoenen is Perspulp een waardevolle aanvulling vanwege zijn geleidelijke energie. 

Smakelijk

Herkauwers eten graag Perspulp en krijgen hierdoor meer voedingsstoffen binnen. Een aantal voordelen hiervan zijn:

 • het draagt bij aan een betere groei vleesvee
 • het draagt bij aan een hoger melkeiwit
 • het draagt bij aan een hogere melkproductie
 • het is een smaakmaker voor uw ruwvoer

Duurzaam

Het gebruik van de bijproducten Perspulp en Cigarant® levert een positieve bijdrage aan de kringlooplandbouw. Voedingsstoffen uit de suikerbiet en de cichoreiwortel worden optimaal benut voor enerzijds levensmiddelen voor mensen en anderzijds voedzaam veevoer. Verspilling wordt hierdoor voorkomen. Perspulp en Cigarant® hebben mede daarom een lagere CO2 footprint dan 'nutritioneel vergelijkbaar krachtvoer'. De levering van perspulp wordt afgestemd op de plaats van de bietenkraan zodat het aantal kilometers dat een vrachtwagen zonder lading rijdt, sterk verminderd. Ook dit draagt bij aan een lagere CO2 emissie.

Bekijk de video

Aantrekkelijke prijs

Perspulp en Cigarant® zijn aantrekkelijk geprijsd en voor beide zijn interessante opties mogelijk:

Flexibiliteitskorting: Indien Perspulp of Cigarant® op een flexibel moment kan worden afgeleverd ontvangt u een flexibiliteitskorting.

MijnDuynie: Bevestig uw bestelling via MijnDuynie en ontvang een extra korting van € 0,02 per % DS.

Voerabonnement: Met dit abonnement is het mogelijk zonder rente in termijnen te betalen. Door middel van maandelijkse incasso’s betaalt u gedurende de contractperiode gespreid voor uw pulpvolume.

 

Download pdf
Voerabonnement
       Bekijk de video
Praktijkcase
       Download pdf
kortingen & toeslagen

Inkuilen

Perspulp is goed in te kuilen, er ontstaan geen leksappen naar de omgeving. Perspulp heeft zelfs vocht-opnemende eigenschappen. Heeft u de inkuil instructie opgevolgd dan blijft de kwaliteit van perspulp over de tijd heen relatief stabiel, het is een constant product. Deze voordelen gelden ook voor Cigarant®.


Bewaar- en inkuilverliezen kunnen verder voorkomen worden door:

Mocht u onverhoopt een klacht hebben ten aanzien van het uitgeleverde product dan kunt u deze melden via onze klachtenprocedure.

Gunstig voor de mineralenboekhouding

Het fosfor niveau in Perspulp en Cigarant® is relatief laag. Er is sprake van een zeer goede fosfor-VEM-verhouding wat voordelig is voor de Kringloopwijzer.

Onze services – Dé voeding voor uw bedrijfsvoering

Als specialist in duurzame voeroplossingen zijn we – naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit voer – continu op zoek naar de beste manieren om u als klant te ondersteunen met onze service. Dit doen we met kennis en advies, maar ook met slimme serviceproducten die uw bedrijfsvoering gemakkelijker en efficiënter kunnen maken. We denken graag met u mee om samen tot nieuwe service-inzichten én oplossingen te komen die ontzorgen en uw bedrijfsvoering optimaliseren.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.