Perspulp: goed voor uw dieren, goed voor u

Bietenperspulp is al jaren populair als voer voor melkvee, vleesvee en geiten. En terecht! Perspulp is namelijk niet alleen 100% natuurlijk en erg smakelijk, maar ook rijk aan energie. Uw dieren eten het graag en krijgen hierdoor meer voedingsstoffen binnen. Hierdoor levert perspulp een bijdrage aan de groei, het melkeiwit en de melkproductie.

De voorverkoop voor perspulp 2019-2020 is gestart!

Voordelen van perspulp*

Perspulp bestaat uit 100 % natuurlijke voedingsstoffen afkomstig uit suikerbieten, hoofdzakelijk bij u in de regio geteeld.

Het is aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met andere soorten voer.

Perspulp is goed in te kuilen en heeft over de tijd heen een constante kwaliteit.

Het fosfor niveau is laag wat een positieve bijdrage levert aan uw mineralenboekhouding.

Meer weten? Bekijk het filmpje ‘Waar komt perspulp vandaan?’

*Al deze voordelen gelden ook voor Cigarant® dat afkomstig is van het gewas cichorei.

Bestel snel en eenvoudig uw perspulp!

Uw perspulp bestellen kan snel en eenvoudig, op een manier die u het prettigst vindt. Neem contact op met ons Perspulp Team, bestel meteen via MijnDuynie of vind uw persoonlijke Product Manager.

Online bestellen

Bestel via MijnDuynie

Het Perspulp team

Tel. 0172—460651
E-mail. perspulp@duynie.nl

Hogere melkproductie

Perspulp en Cigarant® dragen bij aan de melkproductie doordat het zowel smakelijk, als rijk aan energie is. 

Rijk aan energie

Perspulp is rijk aan energie omdat het pectines bevat. Pectines zijn koolhydraten die een bron van energie vormen voor uw dieren. Ze worden geleidelijk afgebroken in de pens. Bij de vertering van de pectines in de perspulp ontstaan vluchtige vetzuren die een bijdrage leveren aan de melk- en melkeiwit productie. 

Smakelijk

Dieren eten graag perspulp en krijgen hierdoor meer voedingsstoffen binnen. Een aantal voordelen hiervan zijn:

  • het draagt bij aan een betere groei rood vlees stieren
  • het draagt bij aan een hoger melkeiwit
  • het draagt bij aan een hogere melkproductie
  • het is een smaakmaker voor uw ruwvoer

100% natuurlijk

Perspulp bestaat uit 100 % natuurlijke voedingstoffen afkomstig van de suikerbiet, hoofdzakelijk bij u in de regio geteeld. De oorsprong van Cigarant is het gewas cichorei. Perspulp heeft een lagere CO2 footprint dan voer met een vergelijkbare voedingswaarde.

Non-GMO gecertificeerd volgens GMP+ FRA MI105, deze certificering is tot stand gekomen in samenwerking met VLOG. 

Perspulp heeft de GMP+ status zoals bedoeld in de GMP+ FSA module.

Bekijk de video

Aantrekkelijke prijs

Perspulp en Cigarant zijn aantrekkelijk geprijsd en voor beide zijn interessante opties mogelijk:

Basisprijs perspulp 2e notering: € 1,80 per % DS.

Flexibiliteitskorting: Indien perspulp of Cigarant op een flexibel moment kan worden afgeleverd ontvangt u een flexibiliteitskorting.

MijnDuynie: Bevestig uw bestelling via MijnDuynie en ontvang een extra korting van € 0,02 per % DS.

Voerabonnement: Met dit abonnement is het mogelijk zonder rente in termijnen te betalen. Door middel van maandelijkse incasso’s betaalt u gedurende de contractperiode gespreid voor uw pulpvolume.

 

Download pdf
Voerabonnement
       Bekijk de video
Praktijkcase
       Download pdf
kosten & toeslagen

Inkuilen

Perspulp is goed in te kuilen, er ontstaan geen leksappen naar de omgeving. Perspulp heeft zelfs vocht-opnemende eigenschappen. Heeft u de inkuil instructie opgevolgd dan blijft de kwaliteit van perspulp over de tijd heen relatief stabiel, het is een constant product. Deze voordelen gelden ook voor Cigarant.


Bewaar- en inkuilverliezen kunnen verder voorkomen worden door:

Mocht u onverhoopt een klacht hebben ten aanzien van het uitgeleverde product dan kunt u deze melden via onze klachtenprocedure.

Gunstig voor de mineralenboekhouding

Het fosfor niveau in Perspulp en Cigarant is relatief laag. Er is sprake van een zeer goede fosfor-VEM-verhouding wat voordelig is voor de Kringloopwijzer.

Onze services – Dé voeding voor uw bedrijfsvoering

Als specialist in duurzame feed oplossingen zijn we – naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit feed – continu op zoek naar de beste manieren om u als klant te ondersteunen met de beste service. Dit doen we met kennis en advies, maar ook met slimme serviceproducten die uw bedrijfsvoering gemakkelijker en efficiënter kunnen maken. We denken constant met u mee om samen tot nieuwe service-inzichten én oplossingen te komen die ontzorgen en uw bedrijfsvoering optimaliseren. Dat maakt onze service dé voeding voor uw bedrijfsvoering.

De voorverkoop voor perspulp 2019-2020 is gestart!

 

Bestel nu uw perspulp!

Op alle overeenkomsten met en/of (rechts)handelingen van Duynie B.V. m.b.t. verkoop van goederen, diensten en/of werkzaamheden zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Duynie B.V. - gedeponeerd onder dossiernummer 27360820 bij de Kamer van Koophandel - van toepassing. Alle andere algemene voorwaarden worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. 

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.