Onderdeel van Duynie Group

Duynie Feed 

Duynie Feed bestaat meer dan 50 jaar en heeft in deze periode bewezen kwaliteit te leveren. Het vormt de basis voor de sterke groei die de organisatie heeft doorgemaakt. Duynie Feed is inmiddels een internationale organisatie met vestigingen in heel Europa.

De Duynie Feed vestigingen delen marktkennis en inzichten. Samen beschikken ze over een grenzeloze expertise met betrekking tot de laatste ontwikkelingen. Dit alles draagt bij aan het vertrouwen van onze klanten. De websites van deze vestigingen zijn te vinden door rechtsbovenin deze pagina op het pijltje te klikken.

Duynie Feed is een dochteronderneming van Duynie Group
 

Duynie Group

Duynie Group richt zich op het verwaarden van plantaardige co-producten van levensmiddelenbedrijven en producenten van biobrandstoffen. Co-producten blijven over bij de productie van levensmiddelen en biobrandstoffen uit gewassen zoals granen, suikerbieten en aardappelen. Voor Duynie Group zijn co-producten een bron van waardevolle grondstoffen voor nieuwe producten. Met haar ondernemende mentaliteit en innovatieve ideeën lukt het Duynie Group steeds om nieuwe toepassingen voor co-producten in de markt te zeten.

Inmiddels brengt Duynie Group (onderdeel van Royal Cosun) samen met haar vier business units, plantaardige co-producten tot waarde als food, veevoer, huisdiervoeding, technische applicaties en grondstof voor energieproductie. Duynie Group heeft ruim 300 medewerkers werkzaam op meer dan 15 locaties door heel Europa.

Meer informatie is te vinden op de website van Duynie Group.

Duynie Group is een onderdeel van de Nederlandse agro-industriële coöperatie Royal Cosun

 

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.