Klachten

Klachten betreuren wij natuurlijk zeer, maar we zien ze ook als een mogelijkheid om onze service te verbeteren. Daarom hechten we er veel waarde aan om de afhandeling van uw klacht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer u onderstaande punten in acht neemt, helpt dit een goede afhandeling van uw klacht.

  • Heeft u een klacht dan kunt u hierover contact opnemen met uw Productmanager.
  • Klachten dienen z.s.m. maar uiterlijk 8 dagen na levering gemeld te worden.
  • De klacht dient zo goed mogelijk onderbouwd (bijv. foto's) aangeleverd te worden met de benodigde informatie (ritnummer, leverdatum, klantnaam).
  • Heranalyse kan alleen plaatsvinden in het losmonster.

 

Perspulp en Cigarant®

Bij de producten perspulp en Cigarant® is bij twijfel over het correcte percentage droge stof sprake van een specifiek protocol.

De plausibiliteit van de klacht wordt door Duynie Feed vastgesteld aan de hand van de door Suikerunie / Sensus verstrekte onderliggende droge stofgegevens van de betreffende productiedag en eventueel aanvullende informatie.

Als de twijfel van de klant plausibel wordt geacht door Duynie Feed dan wordt in opdracht van Duynie Feed Eurofins Agro ingeschakeld om een monster te steken van de betreffende kuil en deze te analyseren op het droge stof gehalte.

Indien er uiteindelijk een verschil is van meer dan 1,0% tussen het gefactureerde en door Eurofins Agro gemeten droge stof percentage, dan zal dit verschil aan de klant worden gecompenseerd door Duynie Feed.

De kosten voor het onderzoek van het laboratorium inclusief monstername (Eurofins Agro) worden betaald door de partij die in ongelijk gesteld wordt:
Verschil < 1%: kosten voor de klant
Verschil >1%:  Kosten voor Duynie

Een droge stof analyse die niet in opdracht van Duynie Feed is uitgevoerd wordt niet geaccepteerd.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.