Laboratorium

Duynie beschikt over een eigen modern gecertificeerd, onafhankelijk laboratorium (GMP+ FSA B10) waar we grondstoffen en diervoeders op kwaliteit controleren. In ons lab voeren we de belangrijkste analyses uit die van belang zijn voor de voederwaarde van een product. Denk aan droge stof, eiwit, vet, anorganische stof en zetmeel. Op basis van deze analyses stellen we de productinformatie vast en voeren we rantsoenberekeningen uit. Door de inspanningen van onze afdeling Quality, Nutrition and Research (QNR) garanderen we de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen en diervoeders. Klanten weten daardoor precies wat ze bij ons kopen.

Responsible Feeding

Onderzoeksprojecten naar dier- en veevoeders leveren nieuwe kennis op die we gebruiken om de voederwaarde van onze producten te kunnen verbeteren. We werken vanuit de afdeling QNR nauw samen met nationaal en internationaal erkende laboratoria en onderzoeksinstituten. We zijn aangesloten bij SecureFeed dat toeziet op de veiligheid en betrouwbaarheid van grondstoffen in de veevoederbranche.

Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.Nieuwsbrief

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

Aanmelden

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.