Duynie Group

Duynie Group richt zich al meer dan 50 jaar op het verwaarden van co-producten uit de voedingsmiddelen-, dranken- en bio-brandstof industrie. Met onze innovatie en baanbrekende ideeën vinden we steeds nieuwe producten, diensten en toepassingen op basis van co-producten. Hiermee creëert Duynie Group nieuwe waarde voor leveranciers, klanten en de omgeving. 
Duynie Group heeft meer dan 15 lokaties, ruim 300 medewerkers en 4 business units: Duynie Feed, Duynie IngredientsAgriBioSource en Novidon. Via haar wereldwijde verkoopnetwerk levert zij producten en diensten aan bedrijven actief in fermentatie-, feed-, technische-, petfood- en humane voeding.

Co-producten genereren niet alleen opbrengst, maar ze zijn op een verantwoorde en slimme manier inpasbaar voor diverse oplossingen. Zo maken we bijvoorbeeld petfood voor huisdieren van co-producten uit de bier productie, lijm uit technisch zetmeel en kan groene energie opgewekt worden met behulp van andere reststromen. En tegelijkertijd helpen wij u om uw bedrijfsvoering zo soepel en duurzaam mogelijk te maken.

Duynie Group is een onderdeel van de agro-industrieel concern Royal Cosun. Cosun is een coöperatie met ongeveer 9500 leden/aandeelhouders, heeft meer dan 3.700 fulltime werknemers en een jaarlijkse omzet van ca. € 2 miljard. Het hoofdkantoor van Duynie Group is gevestigd in Alphen aan den Rijn en handelt via lokale kantoren en productie afdelingen in de belangrijkste Europese markten.
Daarnaast heeft Duynie Group een aantal strategische op- en overslagfaciliteiten in heel Europa. Bijvoorbeeld in Nederland kunnen we zo'n 60.000 ton co-producten op slaan.

Duynie Group biedt slimme, innovatieve oplossingen op basis van eigen onderzoek en ontwikkeling.

Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.Nieuwsbrief

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

Aanmelden

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.