Over Duynie

Onze klanten

Wij leveren aan varkens-, melkvee-, rosékalver-, vleesvee-, schapen- en geitenhouders in heel Europa. Ons zusterbedrijf Duynie Ingredients levert grondstoffen aan internationale diervoederfabrikanten voor honden, katten, paarden, knaagdieren en kweekvissen.

We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige, vochtrijke diervoeding en plantaardige grondstoffen afkomstig uit de levensmiddelenindustrie.

Onderdeel van Royal Cosun

Duynie behoort samen met de Suiker Unie, Aviko, Sensus en SVZ tot het internationale Concern Royal Cosun. In totaal werken er dagelijks ca. 3.900 mensen en realiseren ze jaarlijks een omzet van zo'n 2 miljard euro.
In Nijmegen heeft Duynie Group op- en overslagfaciliteiten, een laboratorium en een productie- en kantoorlocatie. Het hoofdkantoor van Duynie Group is gevestigd in Alphen aan den Rijn en wij zijn actief in Duitsland, Engeland, België, Hongarije, Slowakije, Tsjechië en Rusland. Sinds 2017 is daar Polen aan toegevoegd.

Locaties Nederland.

Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.Nieuwsbrief

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

Aanmelden

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.