Nieuws

vrijdag 25 maart 2016Agrafiek Awards 2016

Duynie is sponsor van de Agrafiek Awards. Dit zijn de oscars van de landbouw en belonen en stimuleren agrarische ondernemers met een waarderingsprijs voor hun ondernemerschap. De Agrafiek Award wil met deze prijs ook een positieve bijdrage leveren aan...

Lees meer

dinsdag 22 maart 20161 april 2016 open dag fam. Lagendijk-Diessen

In verband met de ingebruikname van de nieuwe melkveestal wordt er op 1 april a.s. een open dag georganiseerd bij de familie Lagendijk in Diessen.

Lees meer

donderdag 25 februari 2016LIV Venray, Hal 1 stand 111

Op  1, 2 en 3 maart wordt in Venray de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij gehouden. Wij ontvangen u graag in onze stand om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten. U vindt ons in standnummer 111. De...

Lees meer

donderdag 28 januari 2016Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Venray stand 111

Op 23, 24 en 25 februari 2016 bent u van harte welkom in de stand van Duynie tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Venray.

Lees meer

Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.Nieuwsbrief

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

Aanmelden

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.