dinsdag 23 juni 2020Waarom voert u nog geen tarwegistconcentraat?

Tarwegistconcentraten zijn volop voorradig en liggen momenteel gemiddeld op 65% van de voederwaardeprijs. U kunt uw voerkosten verlagen door droge eiwitrijke voeders in het rantsoen deels te vervangen voor tarwegistconcentraat. De voederwaardeprijs van de droge voeders ligt immers gemiddeld op 95%.

Tevens zorgt tarwegistconcentraat voor meer plak in het rantsoen waardoor het selectie aan het voerhek voorkomt. Selectie wordt vaak gedeeltelijk tegengegaan door water toe te voegen. Vocht en warmte zijn echter ideale omstandigheden voor broei veroorzakende bacteriën. Tarwegistconcentraat creëert een lagere pH in uw rantsoen waardoor deze onwenselijke bacteriën zich minder goed kunnen vermeerderen. Uw voer blijft smakelijker en de voederwaarde beter behouden.

Nog geen silo voor vloeibaar voer? Met ons silo abonnement breidt u, zonder grote investering, uw opslagcapaciteit uit om bijvoorbeeld tarwegistconcentraat te kunnen voeren. 

Benieuwd naar de voordelen van vloeibaar voeren in uw situatie? Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen contact met u op om op basis van uw huidige rantsoen gegevens vrijblijvend en geheel kosteloos een berekening te maken op welke manier u uw rantsoen kunt optimaliseren.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.