maandag 4 mei 2020Voorverkoop van Perspulp en Cigarant® van start

Vandaag  is de voorverkoop van Perspulp en Cigarant® van start gegaan. De basisprijs van Perspulp is voor de campagne 2020/2021 vastgesteld op € 1,65 / %DS.

De basisprijs van Cigarant is voor de campagne 2020/2021 vastgesteld op € 1,40 / %DS.

De voorkoop van deze noteringen loopt  t/m vrijdag 22 mei 2020. Voor beide noteringen betreft het de brutoprijs exclusief kortingen en/of eventuele toeslagen. Het complete overzicht met kortingen en toeslagen is te vinden op www.perspulp.nl.

Perspulp kunt u bestellen via:

  • MijnDuynie.nl
  • Product Manager
  • Perspulp team: tel. 0172-460651, email: perspulp@duynie.nl

Bij het Perspulp team kunt u eventueel ook een papieren bestelformulier aanvragen.

Als u vervolgens uw bestelling via www.mijnduynie.nl digitaal bevestigd, ontvangt u een extra korting van € 0,02 per % droge stof. Indien u uw inloggegevens niet (meer) weet kunt u contact opnemen met het Perspulp team. Zij helpen u graag verder.

Geeft u de voorkeur aan gespreid betalen? Maak dan gebruik van het Perspulp voerabonnement. Het voerabonnement is een extra service. Het biedt de mogelijkheid om, zonder rente, gespreid te betalen voor uw leveringen Perspulp of Cigarant®.

Perspulp en Cigarant® wordt vaak in grote volumes besteld, de betaling betekent dus een grote uitgave. Het voerabonnement voorkomt dat u in één keer dit hele bedrag dient af te rekenen: via maandelijkse incasso’s betaalt u gedurende uw contractperiode gespreid voor uw pulpvolume. Het incassobedrag wordt bepaald door de waarde van het contract te delen door het aantal perioden (vanaf het afsluiten van het contract tot en met mei 2021). Aan het einde van de contractperiode vindt een verrekening plaats tussen het verschil van geïncasseerde maandbedragen en de definitieve factuurbedragen (gebaseerd op kg en ds%).

Wanneer de geïncasseerde bedragen de waarde van de leveringen al voor het einde van de contractperiode overschrijdt, vindt de verrekening eerder plaats.

De voordelen van het voerabonnement samengevat:

  • vooraf vastgesteld maandbedrag
  • grip op uw financiën
  • betere spreiding
  • u betaalt geen rente
  • positief effect op uw liquiditeit
    Het afsluiten van het abonnement is volledig kosteloos.

Hoe kunt u een voerabonnement afsluiten?

Het voerabonnement kunt u afsluiten tegelijkertijd met het afsluiten van het Perspulp/Cigarant contract via het formulier op www.mijnduynie.nl.  Uiteraard kunt u voor meer informatie of voor aanmelding ook bij het Perspulp team of uw Product Manager terecht. Na uw aanvraag (bestelling?), ontvangt u een bevestiging per email.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.