vrijdag 20 maart 2020Update Coronavirus

Voor Duynie Feed staat de veiligheid en gezondheid van medewerkers, leveranciers, klanten en andere stakeholders voorop. We houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus (COVID-19) daarom nauwlettend in de gaten. Duynie Feed beschouwt de richtlijnen en adviezen van de lokale gezondheidsdiensten en WHO als richtinggevend en maakt op basis hiervan beleid. Dit betekent dat maatregelen zijn genomen om de risico’s op verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te vermijden en te zorgen dat medewerkers van Duynie Feed en haar logistiek dienstverleners veilig kunnen werken.

De voersector is door de overheid aangemerkt als één van de cruciale sectoren binnen de voedselketen.

Hieronder een samenvatting van de genomen maatregelen:

  • Onze productmanagers werken aankomende weken vanuit huis, er worden geen bedrijfsbezoeken afgelegd. Zij zijn uiteraard telefonisch bereikbaar voor bestellingen,  ondersteuning en vragen.
  • Duynie faciliteert haar medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Dit geldt ook voor medewerkers van de binnendienst, order verwerking en planning. Het kan dus voorkomen dat we minder goed bereikbaar zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.
  • U kunt ons helpen door uw bestellingen tijdig door te geven. Dit kan via uw productmanager of digitaal via MijnDuynie, per mail aan verkoopbinnendienst@duynie.nl of via Whatsapp +31 6 53 91 24 80.
  • Onze chauffeurs vermijden fysiek contact en blijven op minimaal 1,5 meter afstand. Ook faciliteiten op uw bedrijf zoals kantines worden door hen niet bezocht.

Zijn personen op uw bedrijf besmet met het Coronavirus, geef dit door bij uw bestelling of aan uw productmanager. Dan kunnen onze chauffeurs hier rekening mee houden.

Genoemde maatregelen gelden tot nader bericht. Zijn er aanvullingen of veranderingen dan berichten wij u hierover via de website of via een mailing.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden dan kunt u contact opnemen met de productmanager in uw regio.

Wij rekenen op uw  begrip en danken u voor uw  medewerking.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.