7 augustus 2019Sluit nu een Aardappelpersvezel doorvoercontract af!

Vanaf najaar 2019 worden er weer Aardappelpersvezels uitgeleverd. Het is vanaf nu mogelijk om door middel van een doorvoercontract een kwantum vast te leggen voor afname in de periode augustus/september 2019 tot voorjaar 2020.

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een doorvoercontract kan men profiteren van een aantrekkelijke kwantumkorting! Contracten dienen uiterlijk 30 september 2019 ingevuld en ondertekend ingeleverd te zijn.

Aardappelpersvezel is een prima component voor het winterrantsoen. Rundvee profiteert maximaal van het hoge energieaanbod van Aardappelpersvezels. Alle componenten worden uitstekend verteerd en dankzij de goede bestendigheid komt de energie zeer gelijkmatig vrij.

Klik op deze link om de overeenkomst met voorwaarden en kortingen te downloaden. Neem voor meer informatie of het afsluiten van een dvc contact op met de Product Manager in uw regio of de verkoop binnendienst op 0172-460606.

 

Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.Nieuwsbrief

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

Aanmelden

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.