10 februari 2020Mogen wij een beroep op u doen?

In Nederland sterft bijna 30% van de patiënten aan de gevolgen van kanker. Binnen ons bedrijf horen we ieder jaar weer wat kanker teweeg brengt in onze families, vriendenkringen of soms zelfs bij onze directe collega’s.

 Dagelijks wordt er ontzettend veel onderzoek gedaan naar oplossingen voor deze ernstige ziekte. Wij krijgen hoop van de positieve verhalen over patiënten die schoon worden verklaard maar zien in dat het nog veel beter kan. In de toekomst mag niemand meer overlijden aan kanker. Als Duynie willen wij ons hier hard voor maken door met twaalf medewerkers geld op te halen voor de Alpe D’HuZes.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Mogen wij een beroep op u doen als sponsor? Helpt u onze deelnemers het streefbedrag op te halen? Alle donaties groot of klein zijn van harte welkom. Elke gedoneerde euro aan het Alpe d'HuZes/KWF fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. 

Uw bijdrage kunt u hier doneren:
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/BIG-Challenge-26-Duynie-Group-1

Heel hartelijk bedankt namens de collega's van Duynie en de Stichting Alpe d'HuZes!

Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.Nieuwsbrief

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

Aanmelden