donderdag 17 juni 2021Kuil afdekken met Amypro

Het is slim om uw kuil af te dekken met een beschermende, voedzame laag. Tarwegistconcentraat Amypro is rijk aan eiwitten en aminozuren. Het is een stabiele eiwitbron met een aantrekkelijk aminozurenpatroon, wat goed verteerbaar is omdat het eiwit deels uit gist- en deels uit tarwe eiwit bestaat. Amypro bevat glycerines die extra energie leveren. Het hoge gehalte aan eiwitten en energie in Amypro levert een positieve bijdrage aan de melkproductie en de vorming van melkeiwit. Kenmerk van Amypro is verder de constante samenstelling door een continu verwerkingsproces.

Vooral voor bedrijven met een groot aandeel eiwitarm ruwvoer (snijmaïs) in het basisrantsoen vormt Amypro een waardevolle aanvulling om een eiwittekort op pensniveau (OEB<0) tegen te gaan. Amypro is daarom een prima kuil afdekker. Klik hier voor meer informatie.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.