dinsdag 21 mei 2019Duynie producten gecertificeerd voor VLOG-melk!

Nieuw: Duynie producten zijn non-GMO gecertificeerd volgens de GMP+ FRA MI105 GMO controlled standaard!

De Duynie producten zijn geschikt voor de productie van VLOG-melk.

Melk geproduceerd zonder gebruik van genetisch gemodificeerd voer wordt ‘non-GMO’ genoemd. Om aan te tonen dat melk op deze manier is geproduceerd is certificering van belang. Het Verband Lebensmittel ohne Gentechnik (VLOG) is een bekende instantie op dit terrein. GMP+ International, een Nederlandse organisatie op het gebied van certificeringen, heeft om deze reden een certificering ontwikkeld in samenwerking met VLOG. De naam van deze certificering is GMP+ FRA MI105 GMO controlled.

In groot aantal landen zoals Duitsland, Frankrijk en Oost-Europa stijgt de vraag naar VLOG-melk, veel consumenten willen er echt een meerprijs voor betalen. FrieslandCampina, Delta-Milk, Cono, Royal A-ware, DOC Kaas en Bel Leerdammer: allemaal zien ze de voordelen en de groeipotentie van VLOG-melk. VLOG-melk levert melkveehouders hierdoor een hogere melkprijs op.

Duynie is dan ook verheugd te kunnen melden dat al het rundvee voer van Duynie voor de productie van VLOG-melk kan worden gebruikt.

Het veevoer van Duynie is kwalitatief en 100% natuurlijk. Het bevat voedingsstoffen uit planten zoals suikerbieten, aardappelen, mais en tarwe, hoofdzakelijk bij u in de regio geteeld. Met de producten van Duynie levert u een bijdrage aan de kringlooplandbouw. Daarnaast is het voer van Duynie smakelijk, uw dieren eten het graag en krijgen hierdoor meer voedingsstoffen binnen, wat een positieve bijdrage levert aan hun gezondheid, groei en melkproductie. Het maakt het ruwvoer afkomstig van uw eigen grond extra smakelijk. Daarnaast levert voer van Duynie een positieve bijdrage aan uw resultaat door de verlaging van uw voerkosten, goed advies en extra services.