12 juli 2019Duynie nieuwe leverancier Bergapro en Sastapro

Met ingang van 1 juli a.s. is Duynie exclusief leverancier van Bergapro en Sastapro

Samen met Novipro ( blend) en V-Pro (steekvast) biedt Duynie nu een compleet pakket tarwegistconcentraten.

Duynie heeft een langdurig contract gesloten met Cargill dat in Nederland in Sas van Gent en Bergen op Zoom bio-ethanol produceert, waarbij als co-producten beide fermentatieproducten vrijkomen. Het totale volume van Sastapro en Bergapro is meer dan 200.000 ton op jaarbasis.

Bergapro en Sastapro hebben een hoog eiwitgehalte en zijn energierijk. Net als alle andere Duynie producten, zijn Bergapro en Sastapro non-GMO gecertificeerd en hierdoor geschikt voor de productie van VLOG-melk. Ook wordt tarwegistconcentraat  in de varkenshouderij al jaren gezien als goedkope, alternatieve eiwitbron in rantsoenen, ter vervanging van soja en raapschroot. Een herberekening van het rantsoen kan voerkosten besparen.

Tussen Bergapro en Sastapro bestaan nutritionele verschillen. Meer informatie hierover vind u hier. Beide producten zijn overigens het hele jaar leverbaar en hebben een constante samenstelling.

Novipro
Novipro is een blend van verscheidene tarwegistconcentraten. Ze worden in een vaste verhouding gecombineerd tot een stabiel product. Een nieuw product dus met dezelfde positieve eigenschappen als Bergapro en Sastapro.

V-Pro
V-Pro is een steekvast product, het kan in een sleufsilo worden opgeslagen. Het is een blend van tarwegistconcentraat en droge bietenpulp.

Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.Nieuwsbrief

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

Aanmelden

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.