dinsdag 10 maart 2020Corngold® prima alternatief !

Kampt u met een tekort aan snijmais of heeft uw rantsoen een zetmeelaanvulling nodig?

Corngold® is een prima alternatief om dit tekort aan te vullen of te vervangen. Ook in graskuilrijke rantsoenen vormt Corngold®  een zeer effectieve zetmeelbron. Het bevat een hoog aandeel zetmeel waarvan een deel bestendig zetmeel. Voor melkvee is Corngold®  daarom een waardevolle energiebron. Verder heeft het product een hoog DVE-gehalte. Vanwege de gunstige zetmeel/eiwit verhouding rekent het product makkelijk in verschillende rantsoenen. Bovendien is Corngold® zeer smakelijk.

Voeradvies Corngold®
Melkvee:            5 kg (laag productief)    - 10 kg (hoog productief)
Rosékalveren:   1 kg (14 weken)             -  5 kg (36 weken)

Slurf
Indien u niet beschikt over voldoende opslagcapaciteit dan bieden wij de mogelijkheid om steekvaste producten op te slaan in de slurf.

Klik hier voor meer informatie en de voordelen.

Heeft u nog vragen of wilt u bestellen? Neem contact op met de Product Manager in uw regio of de verkoop binnendienst op 0172-460606.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.