vrijdag 1 oktober 2021Bezoek onze stand op de Dutch Pork Expo!

Hierbij nodigen wij u uit voor de Dutch Pork Expo op 12 + 13 oktober a.s. in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. U vindt ons in stand 1A24. De openingstijden zijn dagelijks van 14.00 tot 22.00 uur.

Onder het genot van een drankje kunt u samen met onze productmanager bespreken welke bijproducten het beste op uw bedrijf passen.  

Vraag vooraf uw gratis e-tickets aan via deze link.   Let op elke bezoeker dient zich van tevoren te registreren!

Graag delen wij u tevens mede dat Duynie Feed vanaf begin januari a.s. hoofddealer is van het tarwezetmeel van producent Cargill uit Bergen op Zoom. 

Dit tarwezetmeel zullen wij onder de naam DuyStarch gaan aanbieden. DuyStarch is een vloeibaar tarwezetmeel  met 22%  droge stof en een hoog aandeel zetmeel en een laag suiker gehalte. Het product is bijzonder geschikt voor het aanmaken van voormengsels met bv CCM, voorgebakken aardappelproduct of broodmeel.

Wij hopen u te mogen begroeten in onze stand. Wilt u alvast meer informatie over DuyStarch neem dan contact op met uw productmanager. 

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.