maandag 16 november 2020Belangrijke Marktinformatie Update

Jaarlijks zorgen wij ervoor dat we gedurende de feestdagen voldoende voorraad product hebben. De Kerstvakantie is namelijk voor verschillende verwerkers een periode van vakantie en groot onderhoud. Er wordt dan niet geproduceerd. Door in aanloop naar deze dagen voorraad op te bouwen, zorgen wij ervoor dat we u blijven beleveren zoals u dat van ons gewend bent.

Echter stagnerende productie door vraaguitval maar ook omdat de verwerkende bedrijven hinder ondervinden van coronaverzuim maakt dat we nu in een tekort situatie komen. Om toch voldoende voorraad op te bouwen voor de Kerstvakantie, moeten wij de beschikbaarheid van producten aanpassen. Dit heeft ook gevolgen voor de prijsstelling van onze producten. Onderstaand een toelichting.

25% korten
Om de nadelen van de lagere beschikbaarheid evenredig te verdelen over al onze klanten zijn wij genoodzaakt een volume korting door te voeren op Aardappelstoomschillen enBergapro. Per product hanteren wij aanvullend een percentage van 25% waarmee uw afnamevolume wordt gekort. Dit percentage geldt voor alle klanten en gaat per direct in.

Prijsaanpassing
De prijs van de tarwegistconcentraten Bergapro, Sastapro, Amypro, Novipro, Protiwanze en V-Pro zal per maandag 16 november per product worden verhoogt met € 0,10 per % DS.

Feestdagen
Wederom doen wij een beroep op uw flexibiliteit. Wij verzoeken u vriendelijk tijdig te bestellen zodat u niet zonder voer komt te zitten. Ook kan het zijn dat wij u benaderen om in overleg uw bestelling te verplaatsen zodat wij beter op mogelijke fluctuaties kunnen reageren.

Zodra er iets wijzigt in de situatie en/of de beschikbaarheid van onze producten zullen wij u nader informeren.

Voor actuele levertijden kunt u contact opnemen met uw Productmanager of de verkoopbinnendienst op 0172-460606.

Wij vertrouwen op uw begrip en danken u voor uw medewerking.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.