Varkens

Varkensbedrijven worden steeds groter. Schaalvergroting brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Duynie denkt mee over de toekomst van de sector. Wij dragen bij aan een duurzame en gezonde varkenssector. Door nieuwe producten te ontwikkelen of door nieuwe opslagconcepten te introduceren. Ons grote doel: nog beter renderende varkenshouderijen.

Responsible feeding

Onze klanten kunnen van ons op aan. We streven ernaar onze producten het hele jaar te leveren. De varkenshouderij gaat ons aan het hart. Wij zijn constant bezig om onze huidige co-producten door te ontwikkelen. Zodat u nog meer rendement uit uw bedrijf kunt halen.

Slimme oplossingen

Duynie gaat verder dan alleen het leveren van voer. Door onze jarenlange ervaring in de varkenssector weten wij wat er speelt. Onze medewerkers denken mee over oplossingen en zijn daardoor de ideale gesprekspartner voor de varkenshouder. Ze geven u advies over de juiste producten voor uw varkens en manieren van opslag. De markt vraagt ons direct te reageren en dat doen we dan ook. Zo bouwen we een langetermijn relatie met onze klanten op.

Producten

Bent u op zoek naar een passend product in het rantsoen van uw varkens? Wij hebben een groot assortiment aan eiwit- en energierijke producten. Klik hier voor onze producten in de varkenshouderij.

BoerRuud kiest voor lokale co-producten

Ruud en Peter van Dijck hebben een vleesvarkens- en akkerbouwbedrijf in Ysselsteyn en Oirlo. BoerRuud voert van Duynie co-producten uit de levensmiddelen industrie om zuinig om te gaan met grondstoffen. Er worden co-producten zoals biergist, friet, tarwegistconcentraat en zuivel gevoerd.

BoerRuud uit Oirlo

Om een goede keuze te kunnen maken welk product het best in het rantsoen van uw dieren past kunt u gebruik maken van de optie vergelijken.
Maak een keuze uit maximaal 3 producten en u ziet in één oogopslag welk product het best op uw bedrijf past.

Meer producten

Filter

Vorm
Specifiek