Rosé / Vleesvee

De veehouderijen van de toekomst groeien hard; zij hebben groeiende behoefte aan ruwvoer en co-producten. Dat vraagt om slimme oplossingen; dat vraagt om Duynie. Onze hoogwaardige energie- en eiwitrijke producten zorgen ervoor dat uw kalveren en vleesvee binnen de gewenste tijd aan een bepaalde kwaliteit voldoen. Wij denken mee over de toekomst van de sector. Door nieuwe producten te ontwikkelen of door nieuwe opslagconcepten te introduceren. Ons grote doel: nog beter renderende veehouderijen.

Responsible feeding

Onze klanten kunnen van ons op aan. We streven ernaar onze producten het hele jaar te leveren. De veehouderij gaat ons aan het hart. Wij zijn constant bezig onze huidige co-producten door te ontwikkelen. Zodat u nog meer rendement uit uw bedrijf kunt halen.

Slimme oplossingen

Duynie gaat verder dan alleen het leveren van voer. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt. Onze medewerkers denken mee over oplossingen en zijn daardoor de ideale gesprekspartner voor de veehouder. Ze geven u advies over de juiste producten voor uw rosékalveren/vleesvee en manieren van opslag. De markt vraagt ons direct te reageren en dat doen we dan ook. Zo bouwen we een langetermijn relatie met onze klanten op.


Producten

Bent u op zoek naar een passend product in het rantsoen van uw Rosé/vleesvee? Wij hebben een groot assortiment aan eiwit- en energierijke producten. Klik hier voor onze producten in de rundveehouderij.

Om een goede keuze te kunnen maken welk product het best in het rantsoen van uw dieren past kunt u gebruik maken van de optie vergelijken.
Maak een keuze uit maximaal 3 producten en u ziet in één oogopslag welk product het best op uw bedrijf past.

Aardappelpersschillen

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Aardappelpersvezels

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Aardappelpersvezels in slurf

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Aardappelpuree Rundvee

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Aardappelsnippers

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Meer producten

Filter

Vorm
Specifiek

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.