VLOG-melk

Certificering voor VLOG-melk

Duynie Feed producten zijn non-GMO gecertificeerd volgens de GMP+ FRA MI105 GMO controlled standaard. Deze producten zijn dan ook geschikt voor de productie van VLOG-melk.

Melk geproduceerd zonder gebruik van genetisch gemodificeerd voer wordt ‘non-GMO’ genoemd. Om aan te tonen dat melk op deze manier is geproduceerd is certificering van belang. Het Verband Lebensmittel ohne Gentechnik (VLOG) is een bekende instantie op dit terrein. GMP+ International, een Nederlandse organisatie op het gebied van certificeringen, heeft om deze reden een certificering ontwikkeld in samenwerking met VLOG. De naam van deze certificering is GMP+ FRA MI105 GMO controlled.

In groot aantal landen zoals Duitsland, Frankrijk en Oost-Europa stijgt de vraag naar VLOG-melk, veel consumenten willen er echt een meerprijs voor betalen. FrieslandCampina, Delta-Milk, Cono, Royal A-ware, DOC Kaas en Bel Leerdammer: allemaal zien ze de voordelen en de groeipotentie van VLOG-melk. VLOG-melk levert melkveehouders hierdoor een hogere melkprijs op. 

Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat al ons rundvee voer voor de productie van VLOG-melk kan worden gebruikt.

Download de certificering hier

 

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.