Melkvee

De melkveebedrijven van de toekomst groeien hard; zij hebben groeiende behoefte aan ruwvoer en co-producten. Dat vraagt om slimme oplossingen; dat vraagt om Duynie. Wij denken mee over de toekomst van de sector. Door nieuwe producten te ontwikkelen of door nieuwe opslagconcepten te introduceren. Ons grote doel: nog beter renderende melkveehouderijen.

Responsible feeding

Onze klanten kunnen van ons op aan. We streven ernaar onze producten het hele jaar te leveren. De melkveehouderij gaat ons aan het hart. Wij zijn constant bezig onze huidige co-producten door te ontwikkelen. Zodat u nog meer rendement uit uw bedrijf kunt halen.

Slimme oplossingen

Duynie gaat verder dan alleen het leveren van voer. Door onze jarenlange ervaring in de melkveesector weten wij wat er speelt. Onze medewerkers denken mee over oplossingen en zijn daardoor de ideale gesprekspartner voor de melkveehouder. Ze geven u advies over de juiste producten voor uw melkvee en manieren van opslag. De markt vraagt ons direct te reageren en dat doen we dan ook. Zo bouwen we een langetermijn relatie met onze klanten op.

Producten

Bent u op zoek naar een passend product in het rantsoen van uw rundvee? Wij hebben een groot assortiment aan eiwit- en energierijke producten. Klik hier voor onze producten in de rundveehouderij.

'Perspulp in slurf geeft geen verliezen en is goed voor het milieu'

Tjeerd Krol heeft samen met zijn vrouw een melkveebedrijf met ca. 200 melkkoeien. Hij voert o.a. Perspulp uit de slurf en heeft afgelopen jaar meegedaan aan de pilot van het voerabonnement van Duynie. Door het voerabonnement betaalt de klant in maandelijkse termijnen. Dit zorgt voor meer liquide middelen voor andere investeringen.

Tjeerd Krol

Om een goede keuze te kunnen maken welk product het best in het rantsoen van uw dieren past kunt u gebruik maken van de optie vergelijken.
Maak een keuze uit maximaal 3 producten en u ziet in één oogopslag welk product het best op uw bedrijf past.

Aardappelpersschillen

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Aardappelpersvezels

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Aardappelpersvezels in slurf

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Aardappelpuree Rundvee

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Aardappelsnippers

Melkvee, Rosé / Vleesvee, Geiten / Schapen

Meer producten

Filter

Vorm
Specifiek

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.