Nutritioneel advies

Nutritioneel advies over substraatsamenstelling voor insecten en wormen is een belangrijke service van Duynie Feed. Het advies helpt u bij het beantwoorden van vragen als:

  • Hoe maak ik optimaal gebruik van goedkope reststromen zonder verlies van opbrengst?
  • Hoe kan ik problemen met sterfte en gezondheid verminderen door optimalisatie van het substraat?
  • Hoe borg ik dat het substraat hanteerbaar blijft in de doseerinstallatie?

Afdeling Nutritie

Duynie Feed is marktleider en specialist op het gebied van bijproducten. De medewerkers van de afdeling Nutritie hebben een diepgaande kennis over de samenstelling van de bijproducten en de effecten van hieruit samengesteld substraat op diverse soorten insecten en wormen. Ze zijn rechtstreeks betrokken bij voerproeven met substraat en krijgen zo feedback op de effecten ervan.   

Contact

Bas Artz

Productmanager Varkens/Insecten0618539119b.artz@duynie.nl

Regio Varkens: Zeeland, Noord-Brabant
Regio Insecten: Nederland

Expertise & Research Center


Wanneer de Productmanagers vragen hebben, kunnen zij altijd terugvallen op de specialistische kennis van ons Expertise centrum dat bestaat uit de afdelingen:

  • Nutritie
  • Kwaliteit

Duynie beschikt daarnaast over een Research Center waartoe een eigen, onafhankelijk gecertificeerd laboratorium behoort.

Meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.