Voerjaaroverzicht

Duynie helpt u graag bij het aanleveren van de juiste BEX/Minas gegevens. Wilt u uw voerjaaroverzicht downloaden? Ga dan naar MijnDuynie.nl.

MijnDuynie is uw online klantportaal. Hier kunt u desgewenst maandelijks, per kwartaal of jaarlijks uw voerleverantie overzichten opvragen. Naast het opvragen van voerleverantie overzichten werken we aan nog meer service voor u als klant.

Heeft u nog geen inloggegevens of bent u deze kwijt stuur dan een mail naar info@duynie.nl.
 

De KringloopWijzer

Vanaf 1 januari 2016 zijn alle melkveehouders verplicht de KringloopWijzer in te vullen in verband met de meststoffenwet. Met De KringloopWijzer wordt de mineralenefficiëntie op uw bedrijf in beeld gebracht.
De KringloopWijzer maakt zoveel mogelijk gebruik van gegevens die normaal gesproken in de dagelijkse bedrijfsvoering worden gebruikt. Het is daarom mogelijk om via datakoppelingen gegevens van de voerleverancier automatisch in de Centrale Database KringloopWijzer te laden.

De melkveehouder bepaalt zelf of hij gebruik wil maken van een datakoppeling met een leverancier. Men dient namelijk toestemming te geven voor het maken van deze koppeling, dus voor het ophalen van de gegevens. Deze toestemming wordt gegeven middels machtigingen, die de veehouder zelf kan beheren in het machtigingenscherm (na inloggen). Na het afgeven, wijzigen of intrekken van een machtiging wordt automatisch een bevestiging verstuurd (per mail).

Klik hier om naar de website van De KringloopWijzer te gaan
 

Liever direct contact met- of een advies van uw Product Manager? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Vul uw postcode in en zie direct wie uw persoonlijke Product Manager is.Nieuwsbrief

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van nieuws, prijsvergelijkingen en productaanbiedingen? Schrijf u dan in:

Aanmelden

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.