Werken bij

Duynie Feed heeft één helder doel: klanten op de best mogelijke manier voorzien van kwalitatief hoogwaardig veevoer. Dit kunnen we alleen bereiken met een gemotiveerd team van kundige collega’s.

Waarom werken voor Duynie Feed?

Werken voor Duynie Feed biedt veel kansen. We streven ernaar om onze werknemers op de best mogelijke wijze te faciliteren. Als werkgever bieden we daarom onze werknemers de kans om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien, om zo bij te dragen aan een dynamische en groeiende organisatie. We zoeken gepassioneerde en ondernemende collega’s die ons team versterken op weg naar het creëren van nieuwe waarde.

Over Duynie Feed

Bij Duynie Feed zijn we gespecialiseerd in duurzame voeroplossingen gebaseerd op bijproducten uit de levensmiddelen-, dranken- en biobrandstofindustrie. We zijn een vertrouwde voerleverancier en werken aan een sterke uitbreiding van onze markt door heel Europa. Onze primaire focus ligt op de service die we leveren. We ondersteunen onze klanten met een onderscheidende en unieke klantgerichte aanpak.

Grenzeloze kansen

Duynie Feed is gevestigd in acht Europese landen. We werken op een hechte manier samen met onze internationale collega’s. Deze internationale focus betekent grenzeloze kansen voor jouw als werknemer.

Lees meer

Vacatures bij Duynie Feed

Maakt de wereld van bijproducten je enthousiast? Wil je werken in en bijdragen aan een team van gepassioneerde, gedreven en professionele collega’s? Hieronder vind je de vacatures die momenteel open staan. Klik op de vacature voor meer informatie. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Lees hier de HR Privacy Policy

Vacatures

Open sollicitaties

Wil je graag ons team versterken, maar staat er momenteel geen vacature voor je bij? Ook dan horen we graag van je. Bij Duynie Feed zijn we namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Stuur je open sollicitatie en een CV naar jobs@duyniegroup.com. Dan zullen wij contact met je opnemen.

Vragen over werken bij Duynie Feed? Via de contactpagina kun je contact met ons opnemen.

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.