Cigarant®

Cigarant® is een smakelijk, energierijk product dat ontstaat tijdens de verwerking van cichoreiwortels tot inuline en fructose.
De cichoreiwortels worden in dunne reepjes gesneden, waarna de inuline wordt uitgewassen. Inuline kan worden gebruikt als prebioticum, voedingsvezel en vetvervanger. Het snijdsel waar de inuline uitgewassen is wordt geperst en afgezet als Cigarant®.

Download hier de productinformatie van Cigarant®

CIGARANT CAMPAGNE 2016 UITVERKOCHT !

Prijsnotering Cigarant®

De Cigarant voor campagne 2016 is uitverkocht.

 

 

Laatste wijziging 13 juli 2016.

Flexibiliteit korting / toeslagen

Logistiek gezien is de campagne jaarlijks een uitdaging. Voor een efficiënte planning belonen wij de flexibiliteit van de klant in leveringsmomenten met een korting. Deze korting wordt in de voorkoop vastgelegd. Afhankelijk van de leveringsperiode ontvangt de Cigarant® klant een flexibiliteitkorting.

Deze korting kan oplopen tot maar liefst
€   0,10 /%DS.

Download hier het formulier met informatie over flexibiliteitkorting en toeslagen.

Bestellingen of informatie: 0172-460651

Bestelformulier

CIGARANT CAMPAGNE 2016 UITVERKOCHT

Neem voor meer informatie contact op met uw Product Manager

VOERABONNEMENT     

Om u tegemoet te komen in het verbeteren van de liquiditeitspositie bieden wij het Pulp VOERABONNEMENT aan. Met dit abonnement kunt u in termijnen betalen. Door middel van maandelijkse incasso's betaalt u gedurende uw contractperiode gespreid voor uw pulpvolume.

De voordelen van het voerabonnement op een rij:
- vooraf vastgesteld maandbedrag
- grip op financiën
- betere spreiding
- geen rente betalen
- positief effect op de liquiditeit

Aan het einde van de contractperiode vindt een verrekening plaats tussen het verschil van geïncasseerde maandbedragen en definitieve factuurbedragen (gebaseerd op geleverde kg en ds%).

Wanneer u een voerabonnement wilt afsluiten neem dan contact op met uw Product Manager of vink het vakje aan op het bestelformulier. Dan nemen wij contact met u op!

Download hier alle informatie met betrekking tot het voerabonnement.

Opslag - slurf

Cigarant® dient snel ingekuild te worden (binnen 24 uur) op een droge, schone en verharde ondergrond. Rij de Cigarant® in horizontale lagen van 20-30 cm aan zodat alle lucht uitgedreven wordt. Maak de kuil maximaal 2,5 mtr. hoog. Geadviseerd wordt om de bovenkant van de kuil glad af te werken en behandel de toplaag met landbouwzout ter voorkoming van schimmelgroei. Dek de kuil luchtdicht af met een aardappelproduct of nieuw, voldoende sterk plastic folie met daarop een laagje zand (min. 20 cm). Controleer de kuil regelmatig op luchtdichte afsluiting.

Cigarant® is zeer geschikt voor het afdekken van maïs en andere kuilen.

Tevens is het mogelijk Cigarant® op te slaan in de slurf. Voordeel hiervan is het arbeidsgemak en betere conservering. Kijk voor meer informatie over de slurf op onze website via deze link.

Aan het inkuiladvies kunnen geen rechten ontleend worden.